L’Associació Restarting Badalona participa com a Supporting partner a l’eHealthWeek 2020

/ / Sense categoria
eHealthWeek Croatia

La American Health Information Management Association, AHIMA, co-organitzadora de la desena edició de la eHealthWeek i Restarting Badalona han signat un acord per que aquesta esdevingui Supporting Partner de l’esdeveniment.

American Health Information Management Association i l’Associació Restarting Badalona han signat un acord per que la nostra organització sigui Supporting partner de la desena edició de l’eHealthWeek que tindrà lloc a Rovinj, Croacia, les dates del 15 al 17 d’abril.

L’eHealthWeek d’aquest any es centrarà no tant en la tecnologia com en entendre els reptes i les oportunitats derivades de la recol·lecció de dades els darrers deu anys.

Aquest esdeveniment consta de reunions d’alt nivell, organitzades per la Presidència croata de la UE junt amb un programa complert de conferències obertes a tots els assistents, una exposició i múltiples oportunitats de treball en xarxa.

AHIMA, al llarg de gairebé un segle, a ajudat a millorar la qualitat de les dades i registres d’atenció mèdica amb un paper de lideratge en la gestió efectiva de dades i informació en salut i en el lliurament d’atenció mèdica de qualitat al públic.

AHIMA representa a més de 103,000 professionals de la informació en salut als Estats Units i en tot el món. AHIMA esta expandint el seu enfoc internacional amb l’objectiu d’obrir la porta a una major col·laboració i aprenentatge.