Guillem Franquesa de Tandem Projects a la jornada “Badalona Emprèn amb els Joves”

/ / Sense categoria

Guillem Franquesa, Project Manager de Tandem Projects i membre de Restarting Badalona va ser convidat el passat 21 de novembre a la jornada “Badalona Emprèn amb els Joves”, organitzada per l’Ajuntament de Badalona al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN). 

Com a jove empresa badalonina, Tandem Projects van pronunciar  la ponència d’obertura: “Emprendre cada dia: Creació d’experiències i esdeveniments 360º”, després de la benvinguda de l’alcalde de Badalona, Alex Pastor, i de la regidora de Drets Socials i Feminismes, Aïda Llauradó.

Franquesa va centrar la seva potència en despertar l’esperit emprenedor de joves estudiants de cicles de l’àmbit de l’economia i empresa. En primer lloc va posar en valor que emprendre és una actitud de vida i que desenvolupar un projecte propi pot permetre als joves trobar la seva vocació. Tot seguit, des de Tandem Projects es van explicar les principals tendències del sector dels esdeveniments, màrqueting i comunicació. Els estudiants van tenir l’oportunitat de poder fer preguntes i resoldre dubtes.

La jornada va continuar amb els companys Miriam Garcia, Joan Maylin, Gabriel Arribas, Marc Sanchez i Judit Sanchez van compartir experiències de llançar-se a emprendre en una potent taula rodona. Finalment, el comunity manager de Tandem Projects,, Xavi Fernandez, va fer un  #Workshop sobre com comunicar un gran esdeveniment a les xarxes socials analitzant les claus per obtenir impacte i retorn.