Restarting Badalona, un any treballant per la ciutat

/ / Institucional, Noticies
Primer Aniversari Restarting Badalona

Un any després de la posada en marxa, Restarting Badalona s’ha consolidat com un espai transversal i referent a la Ciutat entorn de la innovació.

Badalona, ​​10 d’octubre de 2020.- Restarting Badalona, ​​l’associació que aglutina experts en formació, investigació, innovació i emprenedors a Badalona, ​​acaba de celebrar un any de la posada en marxa. Durant aquest any, el principal repte de Restarting Badalona ha estat donar-se a conèixer i consolidar-se com associació que vol aglutinar tots els actors de l’ecosistema d’innovació de Badalona.
En l’extraordinari context conseqüència de la pandèmia amb la qual estem convivint, Restarting Badalona ha presentat el seu Manifest i aprovat un Pla d’Acció enfocat a demostrar que pot existir un model de Ciutat en què les persones, entitats, administracions, startups i coporates puguin conèixer els seus reptes i necessitats i iniciar un procés de transformació de la Ciutat que projecti a Badalona com un gran referent internacional en formació, investigació, innovació i emprenedoria. Hem col·laborat amb l’Ajuntament de Badalona en l’elaboració del programa d’activitats per a presentar la candidatura de la ciutat a acollir la Mobile Week Catalunya 2021 entre d’altres iniciatives que esperem evolucionin al llarg d’aquest últim trimestre del l’any i el proper any 2021.

Tots els membres que formem part de Restarting volem agrair tot el suport rebut al llarg d’aquests mesos.