Acte de presentació de l’associació Restarting Badalona a les entitats de la ciutat

/ / Activitats, Noticies
Presentació Entitats

El passat dia 20 de febrer, l’associació Restarting Badalona va convidar a totes les badalonines a participar en un acte per explicar el projecte i expressar la ferma voluntat de col·laborar amb totes elles per definir un projecte de futur per la ciutat.

Restarting Badalona és una associació privada sense ànim de lucre, dirigida al conjunt de l’ecosistema innovador local i oberta a la ciutat.

És un projecte per fer-nos presents en el futur, aprofitant totes les potencialitats de la ciutat, aportant-hi l’experiència professional dels seus membres

Volem generar accions que ajudin a la millora de la ciutat, com a Ciutat del Coneixement, i incentivin la innovació, la creativitat i l’emprenedoria a partir del debat intern i la promoció de la participació externa. Accions que esperem tinguin impacte social i que aportin valor a Badalona.

Volem que Badalona es posicioni entre les ciutats catalanes mitjanes amb un sistema de coneixement articulat i proactiu.

Volemque Badalona agafi un major lideratge en la transformació del Barcelonès Nordcap a un model basat en el coneixement.

Volem ajudar a fer possible una ciutat cohesionada, tractora, que complementi les iniciatives que tenen lloc a la ciutat de Barcelona, al Barcelonès Nord, i al conjunt de la seva àrea metropolitana.

Restarting Badalona és un punt de trobada i debat per totes aquelles persones, entitats, empreses, que vulguin participar i sumar-se al projecte de fer de Badalona un territori més innovador, que valori i promogui l’emprenedoria tecnològica i social, el disseny i la creativitat, i que, com en èpoques passades es va fer amb la societat industrial, ens impulsi ara cap a la Societat del Coneixement.

Restarting Badalona vol posar en valor:

  • les potencialitats de que avui disposa Badalona en l’àmbit de la salut, la investigació biomèdica i en el sector de la indústria de la salut
  • l’oportunitat de la proximitat amb el Campus de l’Alimentació de Torribera, i la promoció de l’alimentació, la nutrició, la gastronomia i la salut
  • Les iniciatives emprenedores i innovadores en els camps de la creativitat, el disseny i el món digital
  • Els espais de les àrees d’activitat econòmica repartits a la ciutat i que han d’oferir, un futur, espais per la nova empresa sostenible i internacional basada en les noves tecnologies digital i emergents.

També és va explicar les línies de treball dels grups actius de l’associació, Challenge, Urban i International.

En aquest enllaç, podreu veure la presentació complerta.