Urbanisme, Innovació, Badalona i Autopista al programa Tres60 de TV de Badalona

/ / Noticies, Urbanisme

L’Ana Miguel Moral, membre de l’associació Restarting Badalona a participat al programa Tres60 on ha resumit la jornada del passat dia 8 de gener organitzada per Restarting Badalona amb el suport de Reactivació Badalona, l’Ajuntament de Badalona i la Diputació de Barcelona amb el títol: “Urbanisme, Innovació, Badalona i Autopista“.

L’Ana Miguel, ha explicat les característiques dels diferents trams de l’autopista C-31 i les diferents accions que es podrien dur a terme per al llarg d’aquesta infraestructura vial. Un altre aspecte és plantejar solucions parcials mentre no és decideix el destí final de la via que travessa la ciutat.

També tracta la rellevància de desenvolupar el Hub de les Tres Xemeneies i rehabilitar les àrees d’activitat econòmica de Badalona Sud i el Sot de Sant Adrià.

Finalment, recull la proposta de fer un concurs internacionals d’idees per decidir les actuacions a fer a la C-31.

Podeu tornar a veure l’entrevista al següent enllaç.