Restarting Badalona es reuneix dissabte per fixar els reptes de l’entitat dels propers anys

/ / Noticies
Foto Workshop Redacció Manifest

Els associats elaboraran un manifesta partir dels resultats d’una enquesta

Badalona, 25 de febrer de 2020. Els associats de Restarting Badalona (www.rbdn.cat) es reuniran aquest dissabte, 29 de febrer, a la seu de la Fundació Èpica (impulsada per la Fura dels Baus), per elaborar el document que esdevindrà el manifest de l’entitat. El text es redactarà a partir del resultat d’una enquesta preparada expressament per als associats, que hauran de respondre qüestions relacionades amb les prioritats de futur que s’ha de fixar la ciutat, els elements que son necessaris per fer un restart a Badalona o, entre altres, per quins aspectes hauria de ser coneguda la ciutat l’any 2025.

L’enquesta està a l’abast de tothom per tal de copsar també l’opinió de la ciutadania.

Es pot consultar i respondre al següent enllaç: qüestionari manifest

El manifest que finalment s’aprovi es farà públic i estarà disponible al web de Restarting Badalona per tal que qualsevol ciutadà o ciutadana, o qualsevol col·lectiu, s’hi pugui adherir. El text també es presentarà formalment coincidint amb alguna de les properes activitats que programarà l’entitat.

Restarting Badalona és una associació privada sense ànim de lucre que s’ha impulsat amb l’objectiu de generar accions d’impacte social que aportin valor a Badalona. Restarting Badalona és un punt de trobada de totes aquelles persones, entitats, empreses, que vulguin participar i sumar per fer de Badalona un territori innovador que derivi cap a la Societat del Coneixement.

Més informació:

info@rbdn.cat

www.rbdn.cat

@associacio_rbdn