El President Honorari de Restarting Badalona, Marius Rubiralta, participa a la conferència Catalunya 2030/40 Construïm un nou model econòmic de país.

/ / Activitats, Noticies
Marius Rubiralta

El passat dia 12 de desembre de 2019 va tenir lloc al BCIN, Badalona Centre Internacional de Negocis, la conferència organitzada per la Cambra de Barcelona “Catalunya 2030/40. Construïm un nou model econòmic de país”.

La jornada va comptar amb la presencia de l’Alcalde de Badalona, el Sr. Alex Pastor, el President de la Cambra de Barcelona, el Sr. Joan Canadell, el Sr. Pere Alemany President del Consell del Barcelonès Nord de la Cambra de Barcelona i el Sr. Marius Rubiralta, President Honorari de Restarting Badalona.

El Sr. Joan Canadell va presentar el projecte Catalunya 2030/40. Construïm un nou model econòmic de país fonamentat en 15 eixos.

El Sr. Pere Alemany, va explicar les iniciatives i serveis que posarà en marxa la delegació del barcelonès nord emfatitzant que la Cambra és un servei per donar suport i acompanyament a l’empresariat.

I finalment el Sr. Marius Rubiralta va fer una conferència al voltant dels projectes estratègics de coneixement i d’innovació del Barcelonès Nord.

Va centrar la ponència en dos dels eixos del Pacte Nacional per a la Societat del Coneixement, Sistemes d’Innovació i Territori, Regions i ciutats del Coneixement.

A continuació va fer una detallada presentació dels projecte Campus Biomèdic de “Can Ruti” i BDN INNOVACIÓ, El Barcelona knowledge for Peace HUB, l’Escola d’Enginyeria est del Camus Diagonal-Besòs i el Campus de l’Alimentació de Torribera.

Per concloure l’acte és van lliurar els premis Cambra 2019 en 4 categories:

Innovació: BDN Lab

Posicionament en el mercat emergent: EMV marine

Consolidació tradicional: Ferrolan

autònoms i micropimes: Desmarcat