Restarting Badalona convidada al programa Tres60 de Televisió de Badalona

/ / Noticies
Restarting al programa 360 de Televisió de Badalona

L’associació exposa la seva voluntat de treballar per a la ciutat aportant la seva experiència, coneixement i xarxa per aconseguir fer de Badalona un Campus del coneixement.

El periodista Toni Formesa a conduit la conversa amb Sonia Oliveras i Paul Fenton, membres de l’associació, per donar a conèixer les motivacions de les persones que en formen part, quins són els objectius de l’organització i les accions que es volen dur a terme.

Sonia Oliveras va explicar “vol posar en valor les potencialitats de Badalona, tant des d’un punt de vista geogràfic i l’ecosistema de Can Ruti reconegut internacionalment i retenir el talent que representa comptar amb més de 5.000€ estudiants universitaris.”. Remarca que “és vol sumar esforços junt amb la resta d’entitats existents a la ciutat.”.  Destaca la rellevància d’aprofitar la finestra d’oportunitat actual per no quedar-se enrere respecte la resta de ciutats i territoris que ja han posat en marxa projectes d’innovació”.

Paul Fenton, “el projecte s’emmiralla en experiències d’èxit existents arreu dels continents que cerquen provocar accions que derivin en un alt impacte social mitjançant la creació d’ecosistemes d’innovació i coneixement.”.  Destaca “que sortim als diaris cada dia i podem posar-nos en el mapa internacional. S’han de reunir a totes les iniciatives i empreses i trobar una veu en comú sobre certes línies que ens puguin distingir d’altres ciutats, aportant valor a tota la comunitat no només Badalona però des de la nostre particularitat.”. Finalitza dient que “la innovació forma part del progrés social”.

Podeu veure i sentir la conversa sencera al següent enllaç.