Badalona és ciutat Mobile Week Catalunya 2021

/ / Noticies
Badalona seu de la Mobile Week Catalunya 2021

Badalona ha estat escollida entre les 18 ciutats d’arreu de Catalunya que organitzaran activitats del Programa Mobile Week Catalunya per apropar la tecnologia als ciutadans.

El passat mes de Juliol, l’Ajuntament de Badalona i l’Associació Restarting Badalona feien publica una nota de premsa on s’informava de la presentació d’un programa preliminar d’activitats sota el títol “Tecnologia pel bé comú” per ser escollida una de les seus de la Mobile Week Catalunya. Quatre mesos més tard s’han recollit els fruits del treball realitzat i el Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya ha fet públic en un comunicat de premsa que Badalona és una de les seus escollides per participar a la propera Mobile Week Catalunya.

La Mobile Week Catalunya té l’objectiu d’apropar la tecnologia a la ciutadania i que se celebrarà entre els mesos de maig i juny.

Aquesta edició girarà al voltant de tres temàtiques:

  • la protecció de la nostra privacitat i dades a Internet
  • les habilitats professionals digitals que està demanant el mercat
  • el paper que desenvolupa la tecnologia durant les crisis

La Mobile Week és una iniciativa innovadora impulsada per MWCapital conjuntament amb la Generalitat de Catalunya que vol impulsar l’empoderament digital de la ciutadania. Planteja diferents espais de reflexió, debats integradors i activitats participatives obertes a tothom que connecten les eines que ofereix la tecnologia digital amb les inquietuds i necessitats socials, culturals, ètiques i humanes dels ciutadans.