Badalona presenta candidatura per formar part de la Mobile Week Catalunya 2021

/ / Activitats, Noticies
Mobile Week Catalunya

L’Ajuntament i l’associació Restarting Badalona proposen un programa d’activitats per al mes de febrer amb el títol de “Tecnologia pel bé comú”

L’Ajuntament de Badalona, en col·laboració amb l’associació Restarting Badalona, presenta candidatura per participar en la Mobile Week Catalunya 2021, una iniciativa de Mobile World Capital i Generalitat de Catalunya que persegueix l’empoderament digital de la ciutadania i que planteja espais de reflexió, debat i activitats en diversos municipis al voltant de les tecnologies digitals i com poden esdevenir eines davant les necessitats socials, culturals, ètiques i humanes de la societat

La Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i la Generalitat de Catalunya han obert la convocatòria per sumar-se a la Mobile Week 2021, que el proper any arribarà a la seva cinquena edició. Amb aquesta crida a ajuntaments i consells comarcals es vol arribar a celebrar al 2021 la Mobile Week més àmplia i participativa.

Ajuntament de Badalona i Restarting Badalona han proposat als organitzadors un programa d’activitats per formar part de la Mobile Week Catalunya. Els impulsors de la candidatura consideren “imprescindible” la presència de Badalona en esdeveniments de rellevància internacional “per situar-nos al capdavant dels municipis que aposten per la innovació i la tecnologia, així com per a projectar-nos internacionalment”.

Les activitats previstes al programa es desenvoluparien durant tres jornades al llarg de la setmana del 28 de febrer de 2021 i compten amb la participació d’entitats punteres en l’àmbit de la tecnologia i la salut de Badalona com Badalona Serveis Assistencials i l’Hospital Germans Trias i Pujol.

Les xerrades, tallers i activitats de caire familiar es divideixen en tres grans àmbits temàtics:

  • La protecció de la nostra privacitat i les nostres dades a Internet
  • Les habilitats professionals digitals i les demandes del mercat
  • El coronavirus i com una pandèmia ha canviat les nostres vides