Restarting Badalona i el Col·legi Badalonès, aliança pel talent i l’emprenedoria

/ / Noticies

Restarting Badalona i el Col·legi Badalonès col·laboren per promoure el talent i l’emprenedoria, aliança que tindrà el seu primer gran impacte positiu en l’acte inaugural del proper curs de Cicles Formatius que organitzen de forma conjunta les dues entitats i que tindrà lloc el proper dimecres 13 de setembre al Badalona a les 17 hores, al Centre Internacional de Negocis (BCIN).

La iniciativa consistirà en una conversa col·loqui entre dos empresaris emprenedors badalonins, el president d’Audax, José Elias, i Enrique Tomás el fundador i propietari d’una de les firmes de pernils més importants del món, amb més de 130 botigues. El debat serà moderat per la periodista badalonina i directora del diari Ara, Esther Vera.

La col·laboració entre el Col·legi Badalonès i Restarting Badalona neix de les seves coincidents motivacions per impulsar l’emprenedoria a Badalona, especialment entre els joves.

El president de Restarting Badalona, Ferran Falcó, celebra l’aliança amb l’escola de la qual valora “el compromís pel talent que demostren constantment amb accions”, mentre que la directora del Col·legi Badalonès, Ani Dunjó destaca “el fet que alumnes de l’escola ja han tingut l’oportunitat de participar en alguna jornada organitzada per Restarting Badalona fet que els hi ha generat un retorn molt interessant”.

A l’acte, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i de Reactivació Badalona, hi participaran els alumnes que iniciaran el curs 2023-2024 de Cicles Formatius del Col·legi Badalonès i també és obert a membres de Restarting Badalona i a la resta de la ciutadania. L’acció busca ser motivadora per tot tipus d’emprenedor i també estimular i promoure el talent de les generacions més joves de la ciutat que hauran de liderar les iniciatives empresarials en el futur.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS