L’Hospital Germans Trias i Pujol, l’IGTP i Restarting Badalona organitzen la Jornada: Impressió 3D i Bioprinting: Fabricant la salut del futur

/ / Activitats, Noticies
Impressiói 3D i Bioprinting

L’Institut Català de la Salut, l’Hospital Germans Trias i Pujol, l’IGTP i Restarting Badalona organitzen el 18 de març de 2020 una jornada sobre impressió 3D i Bioprinting

Els professionals sanitaris i investigadors sovint fem servir la impressió 3D i eines associades per la nostra pràctica assistencial o recerca. Tanmateix, desenvolupar noves aplicacions no sempre és fàcil i requereix coneixement tècnic fora de l’abast dels hospitals moderns. Aquesta jornada, en la que donarem el tret de sortida a la plataforma d’impressió 3D de Germans Trias, RutiPRINT, consistirà en xerrades de les empreses membres de la plataforma, seguides d’una exposició de les tecnologies on veurem casos d’ús de la impressió 3D més enllà de la pràctica habitual.

La fabricació additiva està cridada a revolucionar la manera en què es fabriquen els productes. En el camp biomèdic, i més en concret en la pràctica quirúrgica, la impressió 3D permet la individualització de tractaments pel que fa a models d’assaig quirúrgic, guies i implants per reconstrucció i implants bioactius per a la regeneració de teixits.

La jornada tindrà lloc el proper dimecres 18 de març de 2020 a la sala d’actes de l’HGTP i l’hora d’inici serà a les 14:30 fins a les 18:30.

Les places són limitades, enregistra’t!!!