Mobile Week Badalona 2022

/ / Activitats, Mobile Week Badalona, Noticies

Restarting Badalona participa per 2on any a la Mobile Week Catalunya amb una xerrada al Badalona Centre Internacional de Negocis (BCIN) sobre Smart Cities

El proper dimecres, dia 27 d’abril, tindrà lloc a Badalona un dels actes que formen part de la Mobile Week Catalunya, i que per segon any acull la nostra ciutat, gràcies a l’impuls de l’Associació Restarting Badalona i de l’Ajuntament.

Aquest any l’activitat que organitza l’Associació Restarting Badalona és la xerrada ”Badalona, Smart City, utopia o distòpia? que tindrà lloc en format presencial al BCIN a partir de les 18 hores. L’acte comptarà amb la participació de la CEO d’Anteverti, experta i pionera en l’impuls de les smart cities, Pilar Conesa; amb l’expert en Transformació Digital i Smartcity i Sales director of Public Sector a Italtel, Josep-Ramon Ferrer, i també amb Oriol Llevot, Cap Tècnic del Programa de Projecció de Ciutat i Turisme, Ajuntament de Sabadell.

La  xerrada serà moderada pel periodista Leandro Lamor, delegat general de l’Agència Efe a Catalunya.

La Mobiel Week Catalunya, que enguany arriba a la seva quarta edició, és una iniciativa de Mobile World Capital Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. En aquesta edició tindran lloc activitats gratuïtes i obertes a tota la ciutadania a 16 territoris, entre el 25 d’abril i el 28 de maig.

Per assistir cal inscriure’s en el següent enllaç.